Om Grapey

  • Grapey samler alt udstyr inden for vinens verden, og gør det derved nemmere for dig at finde inspiration til dit næste køb. Vi tilføjer både produkter fra de små niche forhandlere til de store kæder, så der helt sikkert er noget for dig på vores digitale hylder.

  • Udover at du kan finde en masse produkter, kan du også finde en masse underholdende og informativt indhold der omhandler vinens verden. Formålet med Grapey er nemlig at have det sjovt med vin – om du så er en connoisseur eller nybegynder! 

  • Står du inde med et spørgsmål vedrørende vin, og mener, at det vil være interessant at vi skaber et stykke indhold der svarer på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på nedenstående oplysninger:

    Email: kontakt@grapey.dk

Personerne bag

Rasmus Krøigaard

Rasmus Krøigaard er stifter og er den ansvarlige for at drive Grapey. Han er samtidig studerende og har en lang årrække erfaring med marketing og vin fra hans tid som vinsælger i Purplewine på Frederiksberg – nu kendt som Bichel Vine København.

Rasmus’ yndlings drue: Sauvignon Blanc

Vi samarbejder med

Vi samarbejder med en lang række af forhandlere såsom Saxo, Coop og Imerco. Derudover samarbejder vi også med Lyngby Glas, BITZ og mange flere.

Handelsbetingelser

Det koster dig ikke noget når du køber produkter gennem Grapey og der bliver heller ikke pålagt nogle gebyrer på de produkter du finder. Det skal dog gøres klart, at hvis du som besøgende klikker dig videre til et produkt hos en forhandler, får Grapey ofte betaling for videresendelse af trafikken, da vedligholdelse og skabelse af godt indhold kræver tid og ressourcer. Denne model hjælper os med fortsat at kunne levere godt indhold og et godt overblik til dig. Da Grapey er en tredjepart og blot et overblik over produkter, har vi ikke noget ansvar når det kommer til køb af varer, returnering og returret.